"Det är bara när vi arbetar tillsammans
mot tydliga mål som 
vi kan nå långsiktiga framgångar."

Passion för VVS och Kundservice

Välkommen till VVS-Montörerna – där tradition möter innovation inom VVS-branschen. Med en stolt historia som sträcker sig över fyra generationer är vi passionerade om att erbjuda skräddarsydda VVS-lösningar för Gävle, Sandviken och Ockelbo. Upptäck vår dedikation till expertis, kvalitet och personlig service när du lär känna oss närmare.
Välkommen till oss! Jag är fjärde generationens rörmokare och grundare av VVS-Montörerna. Med över två decenniers erfarenhet har vi växt till ett team på över 40 dedikerade medarbetare. 

Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och bygga starka, långsiktiga relationer med våra kunder. Det är bara när vi arbetar tillsammans mot tydliga mål som vi kan nå̊ långsiktiga framgångar.

Henrik Olsson

Vd och ägare

Våra kunder

Nedan ser du ett urval av de företag som vi har förmånen att jobba med senaste åren och som valt VVS-Montörerna för sina VVS-behov.

Hitta till oss

VVS-Montörerna i Gästrikland AB
Upplandsgatan 9
802 83 Gävle
KONTAKTA OSS FÖR

Personlig VVS-Service

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning. Vårt erfarna team står redo att lyssna, rådgiva och leverera högkvalitativa VVS-tjänster. Bygg med förtroende, bygg med VVS-Montörerna!

info@vvsmontorerna.se

Gävle

026-14 58 81

Ockelbo

0297-408 88

Sandviken

026-14 58 81

Sociala media kanaler:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram