"Vi erbjuder skräddarsydda 
VVS-Lösningar 
för alla behov"

Tjänster och Lösningar

VVS-Montörerna AB erbjuder en omfattande portfölj av skräddarsydda VVS-tjänster som sträcker sig över olika sektorer och projektstorlekar. Med över två decenniers erfarenhet och en dedikerad personal är vi stolta över att vara din pålitliga partner för alla VVS-behov.

Nyproduktion av Bostäder och Kommerciella Fastigheter

Vi är specialiserade på att skapa effektiva och energieffektiva VVS-lösningar för nyproduktion av både bostäder och kommersiella fastigheter. Oavsett om det gäller moderna lägenheter, kontorskomplex eller industriella anläggningar, kan du lita på oss för högkvalitativt arbete från början till slut.

Totalruster av Badrum

Ge ditt badrum en ansiktslyftning med våra totalrusteringslösningar. Från design och materialval till installation och färdigställande, strävar vi efter att skapa funktionella och stilfulla badrum som passar dina önskemål och behov.

Servicearbeten och Underhåll

Våra certifierade VVS-montörer står redo att hantera alla servicearbeten och underhållsbehov. Vi erbjuder snabba och effektiva lösningar för att säkerställa att din VVS-utrustning fungerar smidigt och förhindra framtida problem.

Nyproduktion av Villor och ROT-Renoveringar

Från att bygga nya villor till att genomföra ROT-renoveringar, har vi omfattande erfarenhet av att leverera högkvalitativa VVS-lösningar. Vi strävar efter att skapa bekväma och funktionella boendemiljöer för både privatpersoner och företag.
Välkommen till oss! Jag är fjärde generationens rörmokare och grundare av VVS-Montörerna. Med över två decenniers erfarenhet har vi växt till ett team på över 40 dedikerade medarbetare. 

Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och bygga starka, långsiktiga relationer med våra kunder. Det är bara när vi arbetar tillsammans mot tydliga mål som vi kan nå̊ långsiktiga framgångar.

Henrik Olsson

Vd och ägare

Våra kunder

Nedan ser du ett urval av de företag som vi har förmånen att jobba med senaste åren och som valt VVS-Montörerna för sina VVS-behov.

Hitta till oss

VVS-Montörerna i Gästrikland AB
Upplandsgatan 9
802 83 Gävle
KONTAKTA OSS FÖR

Personlig VVS-Service

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning. Vårt erfarna team står redo att lyssna, rådgiva och leverera högkvalitativa VVS-tjänster. Bygg med förtroende, bygg med VVS-Montörerna!

info@vvsmontorerna.se

Gävle

026-14 58 81

Ockelbo

0297-408 88

Sandviken

026-14 58 81

Sociala media kanaler:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram