OVK

Som certifierad OVK-besiktningsman utför vi obligatorisk ventilationskontroll enligt gällande föreskrifter och tillhandahåller nödvändig dokumentation. Vi erbjuder professionell service för att säkerställa att ert ventilationssystem uppfyller kraven och bidrar till en hälsosam inomhusmiljö.

Certifierad OVK-Besiktningsman för Obligatorisk Ventilationskontroll

Vår certifierade OVK-besiktningsman har gedigen kunskap och erfarenhet inom obligatorisk ventilationskontroll. Vi är specialiserade på att utföra grundliga kontroller enligt de föreskrifter som gäller, och vi säkerställer att ert ventilationssystem är i överensstämmelse med de fastställda kraven.

Utförande av OVK enligt Gällande Föreskrifter

Vi genomför OVK-kontroller i enlighet med gällande föreskrifter för att säkerställa att ert ventilationssystem fungerar korrekt och levererar optimal luftkvalitet. Vår noggranna och detaljerade process omfattar inspektion, mätningar och bedömning av systemets prestanda för att identifiera eventuella brister eller avvikelser.

Nödvändig Dokumentation och Rapportering

Som en del av vårt OVK-tjänstepaket tillhandahåller vi den nödvändiga dokumentationen och rapporteringen enligt kraven. Vi ser till att ni får en komplett och korrekt dokumentation som bekräftar att obligatorisk ventilationskontroll har genomförts och att ert ventilationssystem uppfyller gällande standarder.

Kontakta oss för Professionell OVK-Kontroll

Kontakta oss idag för att boka en professionell OVK-kontroll av ert ventilationssystem. Som certifierad OVK-besiktningsman erbjuder vi kvalitativa tjänster och säkerställer att ni får den nödvändiga dokumentationen för att uppfylla kraven för obligatorisk ventilationskontroll.

Din partner 
för optimal ventilation

Ventilationssystem AB i Gävle
076 303 27 33
pelle@ventsystem.se

Våra kunder

Nedan ser du ett urval av de företag som vi har förmånen att jobba med senaste åren och som valt VVS-Montörerna för sina VVS-behov.

Hitta till oss

VVS-Montörerna i Gästrikland AB
Upplandsgatan 9
802 83 Gävle
KONTAKTA OSS FÖR

Personlig VVS-Service

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning. Vårt erfarna team står redo att lyssna, rådgiva och leverera högkvalitativa VVS-tjänster. Bygg med förtroende, bygg med VVS-Montörerna!

info@vvsmontorerna.se

Gävle

026-14 58 81

Ockelbo

0297-408 88

Sandviken

026-14 58 81

Sociala media kanaler:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram